ELITA SE UZDA U ZAPAD, ALI NAROD VERUJE RUSIMA: Kusturica se vakcinisao, pa poslao JAKU poruku celoj Srbiji!

Autor:

Vesti

12.02.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski režiser Emir Kusturica primio je rusku vakcinu protiv virusa korona "Sputnjik Ve" (Sputnik V), saopštila je ruska agencija "Rosotrudničestvo".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Emir Kusturica

- Već sam primio prvu dozu, a sledeću ću 17. februara - rekao je režiser, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Rosotrudničestva".

Kusturica smatra da većina Srba veruje upravo ruskoj vakcini.

- Beogradska elita, koja je bliska Zapadu, veruje u "Fajzer" i "Modernu", ali mislim da 80 odsto Srba veruje Rusima i veruje u efikasnost 'Sputnjika Ve' (Sputnik V). Smatraju je najboljom vakcinom i nadaju se da će je biti više u Srbiji. Ta vakcina nam je najvažnija - rekao je Kusturica, prenosi Sputnjik.

Ranije je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko je rekao da je ruski "Sputnjik Ve" (Sputnik V) toliko popularan u Srbiji, rekao je on, zbog podataka o efikasnosti, ali i osećaja prijateljstva i poverenja između dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading