POSLEDNJA PRILIKA! REPUBLIKA VAM POKLANJA ZA DAN ZALJUBLJENIH: Vodimo vas na romantičnu večeru, ALI TO NIJE SVE!

Autor: Republika

Vesti

11.02.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se Dan zaljubljnih, a tim povodom će portal Republika nagraditi parove koji ne skrivaju emocije.

RepublikaFoto: pixabay.com/Republika
Foto: Ilustracija

U nagradnom konkursu koji naša medijska kuća organizuje u saradnji sa sponzorima, vodimo vas na romantičnu večeru za dvoje u Pomodoro. 

Uz to, dodelićemo i pet Parfoa poklon iznenađenja za dame, tri puta po jedan par obuće za nju i njega (Šafran), IDEA poklon-korpu iznenađenja, Zlatiborac prehrambeni paket, komplet knjiga Vulkan izdavaštva, kao i 10 puta po 2 karte za film po izboru u Kombank dvorani.

Foto: pixabay.com/Republika

Sve što treba da uradite je da lajkujete našu Fejsbuk stranicu Republika, a na mejl redakcija@republika.rs pošaljete fotografiju sa voljenom osobom uz kratak tekst u kojem ćete opisati kako ste se upoznali ili vaš najromantičniji trenutak u vezi. Osim na redakcijski mejl, vašu ljubavnu priču možete ostaviti i u komentaru posta ove vesti na našoj stranici.

RepublikaFoto: pixabay.com/Republika

Fotografije možete da šaljete do četvrtka u 15 časova, a mi ćemo pola sata kasnije na našoj Fejsbuk stranici objaviti album sa vašim fotografijama.

RepublikaFoto: Promo foto

Zaljubljeni par čija fotka bude imala najviše lajkova do nedelje 14.02.2021. godine u 16 časova uživaće u večeri za dvoje u restoranu Pomodoro.

RepublikaFoto: pixabay.com/Republika

To međutim nije sve, pa će najorginalnije i najromantičnije priče, po izboru redakcije, biti nagrađene sa parom cipela za nju i njega, kao i Parfoa poklon iznenađenjima, kao i ostalim navedenim nagradama.

Foto: Privatna arhiva

Savetujemo vam da pozovete prijatelje, rođake, komšije da lajkuju vaše fotografije, kako biste povećali svoje šanse da osvojite neku od vrednih nagrada.

Foto: printscreen

Srećno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading