(VIDEO) TOTALNI HIT! ALBANCI MRZE SRBIJU NI SAMI NE ZNAJU ZAŠTO: Ne volimo ih zbog istorije koju imaju

Autor:

Vesti

03.02.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gustav Rosted influenser i bloger iz Danske koji je proputovao preko 130 zemalja širom sveta sa ciljem da upozna razne kulture, običaje kao i same ljude zemalja u kojima odseda, pokrenuo je društveni eksperiment koji je veoma zanimljiv, a posebno Srbima.

Foto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Na svom Jutjub kanalu pokrenuo je trend "Which Country Do You HATE The Most?", ili "Koju zemlju najviše ne volite i zašto"?.

Cilj ovog eksperimenta je da upozna malo dublje narod koji intervjuiše kao i njihovo razmišljanje o drugim državama i narodima.

Posebno je zanimljiva situacija kada je boravio u Albaniji i na Kosovu i Metohiji gde je pitao tamošnje stanovnike da li postoji zemlja koju ne vole i zbog čega?

Verovatno ste već i sami pretpostavili koja je to zemlja u pitanju, a to je naravno Srbija.

E sad, eksperiment, kao eksperiment je sam po sebi vemo zanimljiv, i drži pažnju. Ali je svakako presmešan u ovom slučaju jer Albanci osim što su naveli da mrze Srbiju, kao glavni razlog zbog čega, naveli su ni manje ni više već "istoriju" ili jednostavno ni sami nisu znali zašto. Pa je tako bilo je slučajeva koji su pominjali, rat, navodna ubistva i genocide, ali glavni razlog je "istoprija".

Poznati kao nacija koja nema svoju, pa se kiti i krade tuđu. Albanci u ovom eksperimentu ne samo da su ispali plitkoumni već su pokazali da sunacija koja mrzi bez ikakvog jakog razloga za to.

Neki su naveli da pored Srbije, ne vole ni Crnu Goru, Makedoniju i Grčku jer su to države koje su im navodno otele zemlju. A kako su se još nalupetali gde su neki od njih rekli i da su Afrika i Azija države, pogledajte u snimcima ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading