(VIDEO) SAŠA MILOVANOVIĆ ZA TV PINK: Rukovodstvo Srbije i predsednik Vučić su učinili da naša mala država nadmaši svetske sile!

Autor:

Vesti

29.01.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, gostovao je u emisiji Novo jutro na TV Pink.

Foto: printscreen/TVPink
Saša Milovanović

On kaže da je vest broj 1 u Srbiji činjenica da smo vakcinisali 400.000 ljudi.

- U odnosu na sve zemlje regiona, Evrope i sveta ovo je neverovatan podatak. Jedna mala Srbija uspela je da pribavi vakcine različitih proizvođača za svoje stanovništvo, što nije slučaj u mnogo bogatijim zemljama – kaže Milovanović za Pink.

Ističe da je, prema podacima australijskog nacionalnog servisa, Srbija bolja od SAD ili Nemačke po tome kako se snašla u pandemiji.

- Bolje smo rangirani od nekih super sila što pokazuje koliko su rukovodstvo Srbije i predsednik Aleksandar Vučić uradili da se stanovništvo zaštiti. Gledam kritike na račun nabavki vakcina, a činjenica je da bismo, da smo čekali Kovaks program, imali nula vakcina! Da nije Vučića i dobrih odnosa sa Kinom i Rusijom, ne bismo imali vakcine, već bismo imali po 9.000 doza nedeljno – kaže direktor "Srpskog telegrafa".

Ističe da pojedinci banalizuju činjenicu da imamo vakcine i predstavljaju je kao sasvim normalnu stvar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading