Hladnoća ulazi pod kožu, DOLAZI JEZIVI PREOKRET U VREMENU

Autor: Republika

Vesti

14.11.2017

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oblačno i osetno hladnije u Srbiji, mestimično kiša.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vremenska prognoza

U Srbiji će biti pretežno oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, intenzivnijom ujutru i pre podne u severnim i zapadnim krajevima.

Tokom dana će padati uglavnom slaba kiša u prekidima. Na višim planinama jugozapadne Srbije vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od 4 do 9 C, najviša dnevna od 6 C na zapadu i severozapadu, do 15 C na istoku zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti oblačno i osetno hladnije sa slabom kišom u prekidima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja, oko 7 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, na planinama jugozapadne Srbije sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Zatim uglavnom suvo uz manji porast temperature. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading