Supruga Mike Aleksića poručila: Škola glume NEĆE RADITI DO DALJNJEG!

Autor:

Vesti

26.01.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je u pritvoru povodom optužbi za seksualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljnjeg.

RepublikaFoto: pozoristancepuz.com

Mašić je juče popodne okupila roditelje polaznika škole glume "Stvar srca" i nakon desetominutnog sastanka obavestila ih da škola do daljnjeg neće raditi, saznaje Tanjug među roditeljima polaznika škole.

"Blic" je sinoć objavio da je u školi glume održan sastanak sa roditeljima, dok časa glume nije bilo. Roditelji polaznika škole "Stvar srca" sinoć, međutim, nisu želeli da komentarišu o čemu se raspravljalo na desetominutnom sastanku.

Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, zajedno sa drugim devojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku.

Aleksiću je određen pritvor do 30 dana, a Milena i Iva dale su iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u kom su detaljno opisale sve o zlostavljanju koje su, kako su ispričale, doživele od Aleksića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading