TUGA! Peđa (45) preživeo Košare i Vukovar, ubila ga korona!

Autor: K. I.

Vesti

24.01.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predraga Trivanovića (45), vozača Hitne pomoći iz Pančeva, koji je izgubio bitku sa koronavirusom, prekosutra će na večni počinak ispratiti saniteti uz zvuk sirena i aplauze.

RepublikaFoto: printscreen/facebook.com

Trivanović, poreklom iz Dvora na Uni, preživeo je dva ratišta, Košare i Vukovar, pa se skućio i započeo miran život u Pančevu. Onda je krenula još jedna borba, prvo za tuđe živote, potom i za sopstveni, kada se zarazio koronavirusom.

Kolege su teško primile vest o Trivanovićevoj smrti. Za njega kažu da je bio neustrašiv i požrtvovan, kao i to da se bez ikakvih pitanja prihvatio dodatnog posla.

Višnja Nikolić Milanović je podelila na mrežama Predragovu fotografiju, uz potresne reči:

- Danas se svi opraštaju od tebe, pa, evo, i ja da napišem nekoliko reči kako te pamtim. Bio si dobar čovek i divan kolega, nisam te nikad videla neraspoloženog, znao si uvek da se šališ i nasmeješ sve oko sebe. Pretužno je što si otišao, počivaj u miru, dobri čoveče. Drago mi je što sam te poznavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading