JASNA PORUKA PREDSEDNIKA PUPS I MINISTRA ZA BRIGU O SELU: Ne prihvatam da smo podeljeno društvo!

Autor:

Vesti

24.01.2021

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom ocene profesora Vladimira Goatija da Nacionalni tim za preporod sela Srbije raspolaže velikim naučnim i stručnim potencijalom i da je izradom programa definisao strateške smernice za rešavanje gorućih problema u selima Srbije, predsednik PUPS i ministar za brigu o selu Milan Krkobabić je poručio da je taj tim dobar primer kako u Srbiji možemo da se ujedinimo i uspešno rešavamo pitanja od nacionalnog značaja.

RepublikaFoto: Risto Kostov/ printscreen
Vladimir Goati i ministar Krkobabić

Krkobabic je kategoricki objasnio: 

- Jedinstvo i stepen tolerancije i saradnje koje pokazuju članovi Nacionalnog tima za preporod sela Srbije, uprkos političkim, verskim i nacionalnim razlikama, predstavlja očigledno uspešan model i prihvatljiv putokaz za uspostavljanje dijaloga i rešavanje i najvećih problema savremenog srpskog društva

RepublikaFoto: Risto Kostov
Milan Krkobabić

Kako je poručio Krkobabić, on ne prihvata da smo podeljeno društvo.

Podeljeni smo onoliko koliko to sami želimo. Možemo da nađemo zajednički imenitelj za rešavanje krupnih državnih i nacionalnih pitanja - naveo je Krkobabić. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vladimir Goati

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

25.01.2021 08:55

Dosta je podela. Iako ga napadaju Krkobabic je pokazao da se podjednako bori za sve penzionere, bez obzira da li su u PUPS-u ili nisu.