PROGOVORILA ŽENA MIKE ALEKSIĆA: Biljana Mašič bila je KRATKA I JASNA!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

20.01.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je poručila!

žRepublikaFoto: pozoristancepuz.com
Biljana Mašič, supruga Mike Aleksića

Biljana Mašić, glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se i istakla da joj je teško.

Ja sam njegova žena i nekako je jasno da ja neću davati nikakve izjave o ovoj temi. Ništa neću odgovarati i neću se oglašavati. Biće šta bude, – rekla je Mašićeva, da bi na pitanje kako se oseća povodom svega, ćutala tridesetak sekundi, a potom uz uzdah rekla:

  • Ne postoji ništa što mogu više da kažem, videćemo.Razumem da vi radite svoj posao, ali shvatite i vi mene da mi je teško.  Juče su me ceo dan čekali neki ljudi oko kuće. Ja ne smem da pričam ništa. Moram da ćutim, - rekla je vidno nesrećna supruga Mike Aleksića, i ušla u zgradu. Posle nekog vremena je ponovo izašla iz zgrade, ušla u automobil, koji ju je sačekao i otišla u nepoznatom pravcu.
  •  

     

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading