Dobrovoljno zdravstveno osiguranje – saveznik na duge staze

Autor:

Lifestyle

18.01.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnje vreme potrebno je misliti o svom zdravlju i uključiti jednom godišnje redovne kontrole. Najvažnije je da svič lanovi porodice imaju najbolju negu, dostupnost i brz prijem kod lekara koji je vrhunski stručnjak. S druge strane neophodna je najsavremenija dijagnostika kao i pregledi koji mogu da se obave u roku od 48 sati.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Danas je ovaj sistem lečenja kroz Dobrovoljno zdravstveno osiguranje dostupan svim građanima. Prema istraživanjima za samo 9 kafa koje se plate u kafiću može da se obezbedi ovaj komfor u lečenju pacijenata.

Pre 5 godina Triglav osiguranje je uvelo u svoju ponudu Dobrovoljno zdravstveno osiguranje kojim osiguranici dobijaju visok nivo kvalitetne usluge za tegobe narušenog zdravlja.

Postoje mnogo brojne prednosti Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja među kojima se nalaze: privilegovan tretman bez čekanja, bez plaćanja, izbor stručnjaka u najboljim privatnim medicinskim ustanovama širomSrbije, mogućnost odlaska kod lekara van radnog vremena, najsavremenije metode i komfor prilečenju, kreiranje paketa zdravstvenog osiguranja koji odgovara individualnim potrebama i lekari Medicinskog kontakt centra koji su na raspolaganju 24/7.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Pored odlaska u ustanovu osiguranicimogu da dobiju telefonskim putem savetodavnu pomoć kod povišene telesne temperature, glavobolje, nesanice, ali i da se informišu o lekovima, terapijama, vakcinama u slučaju da putuju, kao i da dobiju pojašnjenje kod medicinskihi zveštaja, dijagnoze, terapije, laboratorijske analize.

U samo 4 koraka moguće je potpisati karticu zdravstvenog osiguranja. Na mail zdravstveno.osiguranje@triglav.rs pošalje se upit za informativni obračun dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sa potrebnim podacima. Ako je budući osiguranik zadovoljan ponudom potrebno je da pošalje skeniranu dokumentaciju i informaciju o odabranom pokriću, dinamici i načinu plaćanja. Nakon ovog koraka sledi odobravanje polise i potpisivanje u najbližoj poslovnici dokumentacije i za 15 dana na kućnu adresu biće dostavljena kartica zdravstvenog osiguranja.

Postavlja se pitanje, da li dovoljno mislimo o sebi, porodici i zdravlju ili nam je sve ovo važno samo onda kada se razbolimo. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje je saveznik sa stručnom medicinskom uslugom prilagođenom svakom osiguraniku zdravstvene zaštite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading