KON NIKAD UZNEMIRENIJI: Ja sam čovek koji čeka da ode u penziju, istog momenta kada neko misli da ne zadovoljavam - odlazim!

Autor:

Vesti

15.01.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji Kriznog štaba za medije između ostalog spomenut je i intervju koji je dr Predrag Kon dao medijima i zbog koga su ga mnogi napadali.

RepublikaFoto: Printscreen
Predrag Kon

- Ako neko misli da on ima jedini pravo na emocije, živi u teškoj zabludi - izjavio je Kon komentarišući tekst koji je pogrešno protumačen u javnosti, a odnosio se na njegov intervju i umiranje kolega lekara.

On kaže da "kada neko paušalno procenjuje kako je došlo do umiranja, živi u teškoj zabludi".

- Rekao sam da ćemo ozbiljno pristupiti činjenici da imamo veliki broj umrlih lekara. Kada neko to iseče, i odbaci i ne želi istinu. Seče je samo u delu koje misli da je njegovo pravo, daleko je to od profesionalnog. Traumatično je što nam umiru lekari, ali priča da se to dešava samo iz jednog razloga, da ne pominjem, je besmisleno. Jednom za svagda, nisam ja ničiji, ja sam ovde da branim zemlju od virusa i to je sve. Ja sam čovek koji čeka da ode u penziju. Istog momenta kada neko misli da ne zadovoljavam - odlazim. Mirno i bez ikakve pompe. Nikome više neću dati izjavu kada se to desi - iznervirano je poručio Kon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neven

15.01.2021 17:09

Bravo doktore Kon! On se trudi da pomogne protiv pandemije a opozicija ga pljuje i nagovara narod protiv njega.

sanja

18.01.2021 13:25

On izgleda kao da je vec trebao odavno biti u penziji, a da se ne bi nervirao, predlazem mu reishi kapsule, otklanja stres i smanjuje umor...