Predstavnici OC Jahorina prisustvovali otvaranju najduže Gondole na Zlatiboru

Autor:

Vesti

15.01.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je na Zlatiboru, prijateljskoj planini Jahorine, svečano, uz prisustvo najviših zvanica, otvorena najduža Gondola u regionu, dužine čak 9 kilometara.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Vučić

Na poziv organizatora, JP Gold Gondola, na čelu sa Bojanom Božanić, prisustvovao je direktor Olimpijskog centra „Jahorina“, Dejan Ljevnaić i tom prilikom istakao: „ Zlatibor i Tornik za mene predstavljaju najlepše predele naše zemlje, tu sam proveo mnogo vremena i radeći i uživajući i veoma sam ponosan na moje kolege i prijatelje Bojanu Božanić i predsednika opštine Ćajetina Milana Stamatovića, koji su uspeli da ovako značajan i veliki projekat privedu kraju i upućujem im najiskrenije čestitike za ovaj poduhvat i želim im sreću u radu.

Foto: Promo foto
Aleksandar Vučić i Dejan Ljevnaić

Pre par godina bio sam i na postavljanju kamena temeljca i jako mi je drago što sam prisustvovao i svečanom otvaranju ovog istorijskog projekta za celu Srbiji. Siguran sam da je od presudnog značaja bila podrška i pomoć Predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je i svojim prisustvom uveličao svečano otvaranje Gold Gondole i time pokazao da je veliki čovek i da podržava velike projekte bez obzira na politiku.

Foto: Promo foto
Pogled iz gondole

Iskoristio sam priliku i uručio mu poklon, kao znak zahvalnosti za sve što radi za razvoj skijališta, planinskih destinacija i turizma u celini.  Kao neko ko se bavi skoro 15 godna u ovom oblašću, moram da kažem, da nikada nije postojala takva opredeljenost, podrška i razumevanje prvog čoveka države da podigne standarde turizma u Srbiji na svetski nivo, kojem će svi zavideti.

Foto: Promo foto
Veliki broj građana je prisustvovao otvaranju

Izgranja Zlatiborske Gondole, nije jedini projekat koji Predsednik Srbije podržava, takođe su u toku projekti izgradnje Gondole na Kopaoniku i Gondole u Beogradu, tako da bih želeo da istaknem da su ovakve aktivnosti Predsednika Vučića odličan primer svim državnicima kako treba podržati prave projekte. Svojim kolegama želim puno sreće u radu i izgradnji, brz završetak obe gondole i još mnogo novih projekata“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milo

15.01.2021 19:28

Da li je moguće da sve što valja na planinama u Srbiji potiče od ovog čovek? Izgleda da jeste. Svaka čast Dejane, skijalista srbije te čekaju.