DOČEKAJTE SRPSKU NOVU GODINU UZ RTV

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratite program za doček Srpske Nove godine na radio televiziji Vojvodine!

Foto: RTV

Centralni deo programa nosi naziv "VESELI SE SRPSKI RODE", a izvođači su prvaci beogradske opere Ljubica Vraneš i Dragoljub Bajić, koji uz pratnju Velikog narodnog orkestra Radio televizije Vojvodina pevaju srpske rodoljubive pesme i poznate izvorne pesme iz svih krajeva Srbije.

Pored njih, u programu VESELI SE SRPSKI RODE nastupaju i Trubački ansambl Danijele Veselinović i dva Folklorna društva ("Sloboda" iz Rumenke i "Vila" iz Novog Sada).

Program traje oko 120 minuta, a počinje u 23 sata.

 

Tačno u ponoć pesmu TAMO DALEKO zajedno sa Ljubicom Vraneš i Dragoljubom Bajićem koji će se nalaziti u novom studiju u novoj zgradi RTV-a u Novom Sadu, pevaće i članovi srpskih udruženja iz Toronta, Čikaga, Pariza, Beča i Moskve koji će osim pevanja te pesme u kratkom obraćanju iz gradova u kojima trenutno žive gledaocima poželeti srećnu novu godinu.

Uvod u centralnu emisiju programa za Srpsku novu godinu biće mini koncert pevača narodne muzike Baneta Ševića koji počinje u 21 sat i polusatni program tamburaške muzike koju izvodi Tamburaški orkestar radio televizije Vojvodina koji počinje u 22.30 sati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading