Nestorović iznenadio sve izjavom kod Marića: Hoću da mi podignu spomenik pored Stefana Nemanje

Autor:

Vesti

02.01.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "ćirilica" na televiziji Hepi čiji je voditelj i autor Milomir Marić, gostuju dečiji pulmolog Branimir Nestorović, doktorka Danica Grujičić kao i predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

RepublikaFoto: youtube.com/Happy TV
Branimir Nestorović

Tema emisije je naravno epidemija koronavirusa u Srbiji. A Marić je za ovu tebu čini se izabrao baš adekvatne goste.

Poznat po svojim briljantnim izjavama koje su u javnosti naišle na mnogo osuda doktor Branimir Nestorović je u svom izlaganju ponovo šokirao.

Elem priča se povela oko mnogo kontraverzi koje prate ovaj virus, te da li on uopšte postoji kao i da li je sam virus paravan za neke druge stvari kao na primer za pranje novca u svetu. 

U jednom momentu povela se polemika oko preminulih od korone te da u dovoljnoj meri nije rađena obdukcija kako bi se virus bolje upoznao i na taj način delovalo ranije kod drugih pacijenata pre same mogućnosti da dođe do komplikacija.

Na šta je Nestorović izjavio da ga je kontaktirao jedan doktor iz Koreje ali ne zna način na koji je došao do njegovog kontakta, verovatno čitajući novine ili izjavom o kupovini u Milanu, aludirajući na izjavu zbog koje se našao na meti osuda.

Potom se ubacio Marić uz pošalicu da je on svetska zvezda a Šešelj dobacio da bi trebalo da mu se digne spomenik kada prođe korona. Što je uz osmeh, Nestorović poželeo da bude pored Stefana Nemanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ujka kosta

02.01.2021 21:45

nemam komentar