HOTEL GRAND & SPA – KRUNA KOPAONIKA U SLUŽBI VRHUNSKOG KOMFORA I BEZBEDNOSTI

Autor:

Vesti

31.12.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autentičan doživljaj zime na krovu Srbije

Foto: MK Mountain Resort

Iako je ova sezona u drugačijoj atmosferi od svih prethodnih, najveći i najprestižniji hotel na Kopaoniku blista u punom sjaju. Raskošna dekoracija ostavila je bez daha sve goste hotela, a praznična atmosfera upotpunjena je najlepšim otvorenim bazenom iz koga se prostire pogled na savršene snežne staze u kojima uživaju svi ljubitelji zimskih sportova. Potpuna bezbednost i komfor prioritet su hotela Grand, a novi vrhunski fine dining restoran Bacco oduševiće i najvrsnije gastronomske znalce. Grand Hotel & Spa obezbedio je sve uslove za savršeno zimovanje.

Foto: MK Mountain Resort

Ponosni simbol srpskog hotelijerstva, Grand Hotel & Spa, već tri decenije uspešno neguje duh i tradiciju domaćeg gostoprimstva u kombinaciji sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva. Ovaj kultni hotel sa četiri zvezdice krasi savršena lokacija na svega par koraka od ski staza i ski liftova, neposredno ispred “Doline sportova“, sa čarobnim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Vrhunski komfor i udobnost u skoro 200 luksuznih soba i apartmana upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine. Za ljubitelje vrhunskog spa ugođaja, na raspolaganju je Grand Oaza Spa & Wellness centar na 1800m², koji predstavlja pravu oazu za dušu i koji je sa svojim otvorenim i zatvorenim bazenom, sauna svetom i ekskluzivnim spa tretmanima idealno mesto za potpunu relaksaciju. Gosti mogu uživati u razvnovrsnim masažama i kozmetičkim tretmanima.

HOTEL GRAND U SLUŽBI SIGURNOSTI I DRUŠTVENE ODGOVORNOSTI

Najveći hotelski kompleks na najpoznatijoj srpskoj planini – Grand Hotel & Spa pokazao se kao pravi izbor i kada je reč o prevenciji i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenih, dosledno primenjujući najviše hotelske standarde i preporučene mere uz društveno odgovorno poslovanje. Njegova matična kompanija MK Group je upravo za društveno odgovorno poslovanje dobila prestižnu nagradu Srpske asocijacije menadžera “SAM Godišnje nagrade” u kategoriji Društveno odgovorna kompanija godine 2020. Grand Hotel & Spa, ponosni je deo MK Group, koja je ove godine donirala više od milion evra u borbi protiv pandemije COVID-19 i sprovela projekat “Za regionalne heroje”, zahvaljujući kome je Grand Hotel & Spa ovog leta otvorio svoja vrata za lekare i medicinsko osoblje koji su ove godine brinuli o zdravlju stanovnika Srbije.

Zahvaljujući svojim kapacitetima i brojnim sadržajima, koji su raspoređeni na površini od 25 hiljada kvadratnih metara, hotel Grand obezbeđuje i više nego dovoljno uslova da se svaki gost tokom svog boravka oseća sigurno i bezbedno. Neophodna zaštitna oprema dostupna je u svakoj sobi i javnom prostoru unutar hotela, a redovno se obavlja i sterilizacija celog hotelskog prostora i preduzimaju potrebna testiranja zdravstvenog stanja zaposlenih. Radi potpunog komfora, uvedena je i opcija “no-servis”, koju gost može odabrati ukoliko želi potpunu fizičku distancu tokom svog boravka. To je u ovakvim okolnostima ogromna prednost zahvaljujući kojoj se gradi novi status usluge. Vodeći računa o svim okolnostima, za sezonu 2020/21 važe fleksibilniji uslovi rezervacije sa “kovid garancijom” koja podrazumeva refundaciju uplaćenih sredstava u celosti.

NEPONOVLJIVO GASTRONOMSKO ISKUSTVO

Za spektakularan kraj godine, gosti hotela imaće priliku da uživaju u vrhunskim ugostiteljskim umećima i gastronomskoj kreativnosti novog a la carte Fine dine & drink restorana hotela - Bacco. Sa sedamdeset sedećih mesta u ambijentu kojeg čine prefinjene linije i detalji koji odišu diskretnim luksuzom, restoran se nedvosmisleno izdvaja od sveukupne ugostiteljske ponude na Kopaoniku, ali i van njega. Svojim gostima nudi autentično iskustvo i neponovljivo gastronomsko-hedonističko putovanje koje počinje na samom ulasku u restoran, za čiji enterijer je zadužen Aleksandar Šavikin, srpski arhitekta postmodernista i dobitnik nekoliko nagrada iz oblasti arhitekture. 

Restoran Bacco je za one koji su sa istančanim ukusom prema hrani, piću i sofisticiranim detaljima u potpunoj sinergiji. Za neponovljivo gastronomsko iskustvo i zaštitni znak restorana - Five Sensese Menu, zaslužan je šef kuhinje Milorad Gavrilović u saradnji sa Kempinski timom kuvara, a uz pomoć Head Chef de Rangova  koji su se proslavili u najboljim svetskim fine dining restoranima od kojih su mnogi ovenčani sa Michelinovim zvezdicama.

Foto: MK Mountain Resort

Francuska kuhinja u fuziji sa elementima mediteranske i azijske sa najkvalitetnijim sastojcima iz celog sveta, naglašavaju sveže pripremljena jela i upotpunjuju gastronomski užitak. Istančani detalji poput kavijara, izvanrednih cigareta, vina, konjaka, u velikoj meri prisutan performans završne pripreme hrane pred gostom, privatni vinski podrum sa vrhunskom selekcijom vina, tehnologijom sazrevanja vina koja određenim etiketama daje dodatnu vrednost nakon izvesnog vremena, kao i fantastična atmosfera uz zvuke dobre muzike i provod sa stilom, samo su neki od razloga zašto će Bacco postati novi sinonim za hedonizam.

Za više informacija posetite

www.mkresort.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading