MALA SOFIJA JAVILA SE IZ AMERIKE: Svim dobrim ljudima poslala je puno poljubaca i naučila nas važnu životnu lekciju

Autor:

Vesti

30.12.2020

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica Sofija Markuljević svojom hrabrošću i borbom ne samo da je uspela da ujedini sve ljude u Srbiji kako bi bio prikupljen novac za njenu operaciju, već uspeva i da nam održi lekciju o tome kako treba biti hrabar i uporan u ostvarivanju ciljeva, i da nikada ne treba gubiti nadu.

Foto: Instagram.com
Tekst potpisa

Sofijini roditelji su zajedno sa ovim malim anđelom preko društvene mreže Instagram pozdravili sve ljude dobre volje koji su pomogli u tome da se prikupi novac za operaciju. Oni su u svom obraćanju napisali da je ova godina bila teška, ali da je ispraćaju sa ogromnom zahvalnošću.

- Ova 2020. godina nam je svima bila teska... Mnogi od nas su izgubili neke drage osobe, mnogi su proveli dane u strahu za svoje najblize... Ipak, u ovoj najtezoj godini, ogroman broj ljudi se ujedinio u borbi za jednu malu Sofiju, kao i za njene drugare, kako bi oni dobili sansu da se bore... Mi smo ovu 2020. docekali sa strepnjom, a ispracamo je sa ogromnom zahvalnoscu koju dugujemo svima vama koji ste bili deo nase borbe! Hvala vam, dobri ljudi, sto ste u ovoj najtezoj godini ucinili nemoguce... Cekamo 2021. sa verom u Boga i nadom da ovi teski dani ostaju iza nas... Sofija vam svima salje puno poljubaca, a mi vam zelimo srecne predstojece praznike! - napisali su njeni roditelji.

 

 

Hrabrost i želja za životom učiniće čuda na ovom svetu. To je lekcija koji svi moramo da savladamo i da se ugledamo na fizičkim rastom malu, ali u duši pravog diva, Sofiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading