Voljeni lekar iz Čačka izgubio bitku sa koronavirusom: Poslednja izjava Slobodana Blagojevića kida dušu!

Autor:

Vesti

29.12.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanski lekar Slobodan Blagojević (41) preminuo je od posledica Kovid-19, nakon 15 dana borbe sa ovim virusom.

Foto: printscreen

Njegovo stanje u ponedeljak se naglo pogoršalo, kada je i prebačen u bolnicu u Beogradu, ali, nažalost, izgubio je bitku za život.

Dr Blagojević  bio je u prvim redovima borbe protiv ove opasne bolesti, a upravljao je privremenom kovid bolnicom Plava hala u Atenici.

Nadljuskim naporima borio se za svakog pacijenta sve dok ni sam nije oboleo.

Njegova poslednja izjava za medije od 6. decembra, kada je, pored ostalog, apelovao na sugrađane da vode računa, u novim, tragičnim okolnostima deluju posebno bolno.

 

 

 

- Zamolio bih sugrađane da se drže propisanih mera, jer je bolest veoma ozbiljna i nepredvidiva. Problem je što pogoršanja vrlo brzo nastaju. Vrlo brzo sve može da izmakne kontroli. Najefikasnije je da se svi pridržavaju mera prevencije – poručio je u izjavi za TV Galaksija 32 dr Slobodan Blagojević.

Smrt doktora Blagojevića je veliki gubitak sa kojim je teško pomiriti se. Na društvenim mrežama ljudi se masovno opraštaju od voljenog doktora i ostavljaju dirljive poruke.

"Korona kosi najbolje i najpotrebnije... Ima li kraja?", "Bože ne dozvoli ovo više", "Ode jedan od najboljih...", samo su neki od komentara uz izjave saučešća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading