KUKA DA JE REKETIRAMO! ZORANI MIHAJLOVIĆ, IPAK, NEŠTO FALI! Bogatstvo joj nije dovoljno!

Autor:

Vesti

29.12.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka hitno iznese dokaze za svoje optužbe!

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Umesto da objasni odakle joj pare da na sebe natakne nakit i garderobu u vrednosti dvosobnog stana, ministarka energetike optužila je Srpski telegraf da je reketira. Mi joj poručujemo: "Odmah, istog trenutka, neka objavi i objasni ko je to i čime reketira!"

Nakon dva teksta u našem listu u kojima smo izneli ono što svi mogu da vide, da se vrednost ogrlica, prstenja, torbica, cipela i ostalog sa čim se i u čemu se pojavljuje u javnosti meri hiljadama i hiljadama evra, ministarka se odlučila da nas optuži bez i jednog jedinog dokaza.

Rekli bismo, u svom oprobanom maniru da neprijatelje vide u svima koji se, zaboga, usude da se pozabave njenim radom, ali i raskošnim načinom života.

- Poruka onima koji bi da budem pokretna meta je jasna. Neka se ne kriju iza te oprobane marke zvane reket. Neću stati - poručila je Mihajlovićeva sa Fejsbuka.

Predrag Jeremić, urednik portala Embargo, za Srpski telegraf smatra da Zorana Mihajlović duguje odgovore na mnoga pitanja.

- Veoma je nepristojno živeti od narodnih para kao ministar, a pred isti taj narod izlaziti s torbom koja košta kao cela godišnja ministarska zarada. Ona bi, pre svega, srpskoj javnosti, ako joj je stalo do nje, trebalo da objasni zašto je dozvolila, ukoliko je već takav kontrolor da se za logo jedne firme namene sredstva od pet miliona dinara. Ako već toliko brine o državi, treba i da odgovori od kojih para je tako luksuzno odevena, nakićena kao božićna jelka. Stalno se skriva iza priče o reformama, međutim, u stvari, juri ličnu karijeru i opsednuta je time da jednog dana bude premijerka ili čak predsednica. Polako gubi kompas i neprestano želi da pravi pometnju i širi intrige. E. S. T.

 

Đukanović: Neka ona sve to u zdravlju nosi

Narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović na sve ovo je imao kratak komentar:

- U zdravlju neka nosi sve to. Ružno je to i ne priliči ministarki, ali pošto je to već javno napisala, neka kaže čime je to vaš list reketira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading