AIK mKEŠ gotovinski kredit: Na vašem računu brže nego što ste mislili

Autor: Republika

Vesti

25.12.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idući u korak sa svetskim trendovima u digitalizaciji, AIK Banka je lansirala novi inovativni proizvod pod nazivom mKEŠ kredit. Klijentima je usluga dostupna 24/7 i omogućava im da kroz samo nekoliko klikova na svom mobilnom uređaju u okviru mBanking usluge za fizička lica bez odlaska u banku i bez dokumentacije podignu keš kredit. Odgovor banke se dobija u najkraćem roku, a sam proces odobrenja kredita je moguće pratiti putem računara/mobilnog telefona i SMS poruka.

Foto: AIK Banka

Pored toga, ovaj kredit odlikuje fiksna kamatna stopa  uz nepromenjenu mesečnu ratu tokom celog perioda otplate. Za odobrenje Online kredita potrebno je da klijenti imaju aktivan eBanking ili mBanking nalog, stalna mesečna primanja na tekući račun u AIK Banci, kao i aktiviran token u cilju potpisivanja dokumentacije putem dvofaktorske autentifikacije. Nakon odobrenja zahteva, sredstva su na računu odmah dostupna.

Efikasno upravljanje vremenom i raspoloživost usluge onda kada je to najpotrebnije, od izuzetnog značaja je za sve, posebno u izazovnim trenucima.

Vaša AIK Banka. Domaća i jaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading