CarGo Batler obezbedio besplatne obroke i za noćne smene u COVID centrima

Autor:

Vesti

25.12.2020

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batler nastavio je akciju doniranja besplatnih obroka medicinskim radnicima pri COVID centrima u Beogradu, a danas je donacijom besplatnih obroka pokrivena i noćna smena u ovim ustanovama.

RepublikaFoto: CarGo

U zajedničkoj akciji restorana Butkica i La Barrique, danas su sveže i tople obroke za ručak i večeru dobili medicinski radnici iz COVID ambulanti u Surčinu i Zemunu.

Foto: CarGo

- Ulazimo polako u četvrtu nedelju akcije doniranja obroka i moram da naglasim da su ugostitelji položili test humanosti i pokazali da su tu da vrate zajednici i medicinarima koji su tu za sve nas. Ova akcija pokazuje i kako dva restorana mogu da ujedine svoje kapacitete u zajedničkoj misiji i na taj način se zahvale našim herojima u belim mantilima - rekao je predsednik Udruženja CarGo Aleksandar Vučić.

Vučić je najavio veliku akciju u poslednjoj nedelji 2020. godine u kojoj će CarGo Batler zajedno sa ugostiteljima pokriti sve COVID centre u Beogradu.

RepublikaFoto: CarGo

Vlasnik restorana Butkica Petar Stanišić rekao je kako je u vreme pandemije važno da zajedno delujemo i pozvao je ostale restorane da se priključe ovoj velikoj akciji i tako obezbede barem po jedan obrok medicinskim radnicima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading