Vozači, obratite pažnju! AMSS UPOZORAVA: Pojačan saobraćaj, kiša i smanjena vidljivost!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.12.2020

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačan saobraćaj u gradovima povremeno će donositi kraće zastoje, kojih može biti i van naseljenih mesta na deonicama gde su radovi u toku, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Vozače danas očekuju kiša, mokri kolovozi i smanjena vidljivost, a susnežica i sneg će u dane vikenda u pojedinim krajevima naše zemlje doneti prave zimske uslove za vožnju.

U prvim danima snežnih padavina uvek je više zastoja, proklizavanja i izletanja sa puta, a tada su učestale i saobraćajne nezgode.

Zato vozači na put ne treba da kreću bez dobrih zimskih guma.

U vozilu van naseljenog mesta, vozači uvek moraju imati lance ili neki drugi uređaj za povećanje trakcije na svom vozilu.

Na naplatnim rampama, kao i na graničnim prelazima, nema zadržavanja.

 

Putevi Srbije saopštili su da na pojedinim deonicama ima magle, zbog čega je smanjena vidljivost.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Leskovac jug-granica SRB/RSM (Preševo), zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 do 200 metara.

Na auto-puty E-75, na deonici petlja Leskovac jug-granica SRB/RSM (Preševo), zbog pojave magle smanjena vidljivost na 50 do 200 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading