IMA LI MESTA TEORIJAMA ZAVERE?! Pogledajte fotografije vakcinacije članova Kriznog štaba, vidi se SVAKI DETALJ!

Autor:

Vesti

24.12.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je počela vakcinacija, a prvi su je primili premijerka Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević i Predrag Kon.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Naravno, antivaskeri nisu propustili priliku da šire teorije zavere.  Pa su tako pokušali da šire neistine da će biti reč o "lažnoj igli koja se uvlači", da će oni primiti fiziološki rastvor umesto vakcine za koronu i slične nebuloze.

Međutim, premijerka i doktori Kisić i Kon, primili su vakcinu u programu uživo i ceo proces je bio vrlo transparentan, što dokazuju i fotografije u nastavku:

I više je nego očigledno da se nijedna iglica nije uvlačila niti da je reč o bilo kakvim "šarenim lažama".

Podsećamo, nakon primljene vakcine na konferenciji za medije doktor Predrag Kon je izjavio da je reč o provereno bezbednoj i sigurnoj vakcini. Doktorka Darija Kisić Tepavčević istakla je da je počela imunizacija u grupi najugroženijih, a to su najstariji građani Srbije. Premijerka je potom najavila da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiti vakcinu iz sledećeg kontigenta, kao i da nove doze stižu već početkom januara. Detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading