ZAR OVO DA DOŽIVIM?! PA, DOKLE?! Prva reakcija doktora Tiodorovića nakon što je otkriveno KO MU JE UNIŠTIO AUTOMOBIL!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

09.12.2020

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija identifikovala je osobu koja je juče izgrebala auto prof. dr Branislavu Tidoroviću. Kako se saznaje, reč je o Nišliji (46), a za sada nema informacija o motivima ovog vandalskog čina.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branislav Tiodorović

On bi mogao da odgovara za krivično delo oštećenja i uništenja tuđe stvari, a da li će se zaista naći na sudu odlučiće Osnovno javno tužilaštvo kojem je policija prosledila izveštaj o ovom događaju.

- Na tužilaštvu je da utvrdi da li su se u radnjama ovog Nišlije stekli elementi ovog krivičnog dela, te da se izjasni da li se ono goni po službenoj dužnosti li po privatnoj tužbi - navode sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Incident se dogodio ispred zgrade u kojoj profesor živi.

 

 

 

Komentarišući ovaj incident, Tiodorović je naglasio da nije političar i da se ne bavi politikom te da ne može da shvati da se neki ljudi bave politikanstvom i u vreme epidemije.

- U sve ovo sam ušao čista srca, a danas povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle ? I zašto? - upitao je Tiodorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading