SPREMITE SE, STIŽE KIŠA: RHMZ upozorio na udare vetra orkanske jačine, evo gde će biti najgore!

Autor: Tanjug

Vesti

06.12.2020

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas ujutro po kotlinama na jugozapadu ponegde magla, a tokom dana umereno oblačno, toplo i vetrovito, dok će se u Timočkoj Krajini zadržati oblačno i tmurno, uz mogućnost slabe kiše.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području jak i olujni, na jugu Banata i sa udarima orkanske jačine. Uveče i tokom noći sa jugozapada jače naoblačenje sa kišom.

Najniža temperatura od 2 do 9C, najviša od 8 do 15C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.


U Beogradu umereno oblačno, toplo i vetrovito. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni, sa udarima olujne jačine. Tokom noći jače naoblačenje. Najniža temperatura oko 8, najviša oko 14 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji do 13. decembra:

Hladnije, tokom celog perioda prolazna naoblačenja sa kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak u Timočkoj Krajini i sa vlažnim snegom, a tokom noći moguća je pojava ledene kiše.

U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Od četvrtka vetar u slabljenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading