SAZNAJEMO, SRPSKI PSIHIJATAR SE BORI SA KORONOM: Profesor Marić primljen u "Mišović" u TEŠKOM STANJU!

Autor: Republika

Vesti

02.12.2020

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati psihijatar i seksolog doktor Jovan Marić oboleo je od korone i trenutno se nalazi na lečenju u KBC "Dragiša Mišović", saznaje "Republika".

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Jovan Marić

Doktor Marić ima obostranu upalu pluća i povremeno je na kiseoniku.

To nam je potvrdio i sam Marić u kratkom telefonskom razgovoru, pošto zbog jakog kašlja otežano govori.

-  Evo me u "Mišoviću" već dva dana. Ja sam mislio da je korona virus kao i svaki drugi, ali sad vidim da nije. Sve je počelo krajem prošle sedmice kada sam dobio temperaturu. Računao sam da sam negde navukao grip, kao i svake godine u ovo vreme - ispričao nam je on i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Međutim, kako sam počeo da malaksam, koleginica iz "Mišovića" me je posavetovala da počnem da pijem hemomicin. Međutim, već u ponedeljak stanje mi se pogoršalo, došao sam da snimim pluća, po njenim savetu, i ispostavilo se da imam obostranu upalu. Odmah sam zadržan u bolnici, a test na koronu je pokazao da sam pozitivan - ispričao je Marić za Republiku.

Iako spada u rizičnu grupu, jer ima pridružena oboljenja poput dijabetisa i hipertenzije, Marić ne brine, jer tvdi da je u dobrim rukama.

 

 

 

- U "Mišoviću" svi pacijenti imaju najbolju negu, tako da je imam i ja. Uzimam terapiju, borim se i nadam se da se vidimo za nekih dve nedelje - rekao je profesor na kraju razgovora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Risbo

03.12.2020 00:59

Profesore svasta nesto si nas naucio...istraj,samo najvece dase ostaju bez daha!!! Alal vera ziv bio..