DANAS U SRBIJI HLADNO I OBLAČNO: Uveče i tokom noći se očekuje SUSNEŽICA!

Autor: Tanjug

Vesti

28.11.2020

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će na severu zemlje biti oblačno i tmurno, na jugu ujutro slab mraz i mestimično magla, a u toku dana pretežno sunčano.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U toku noći u svim krajevima oblačno, ponegde sa slabom kišom i susnežicom, u planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar slab, promenljivog smera, posle podne i noću severni. Najniža temperatura od -5 do 2, najviša od 2 na severu do 11 stepeni na jugu.

I u Beogradu oblačno i tmurno. U toku noći slaba kiša i susnežica. Vetar slab, promenljivog smera, posle podne i noću severni. Najniža temperatura 0, najviša 3 stepena.


U nedelju oblačno i hladno, mestimično slaba kiša, u planinama slab sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača. U toku noći slab sneg ponegde i u nižim predelima.

U ponedeljak u većem delu oblačno, na jugoistoku ujutro i pre podne slab sneg, na severu delimično razvedravanje. U utorak ujutro slab mraz i mestimično magla, u toku dana umereno oblačno i suvo.

Od srede pretežno oblačno i toplije, mestimično s kišom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading