Premijerka optimistična u borbi sa koronavirusom: Odlično se borimo, važno da ostanemo disciplinovani

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

26.11.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić apelovala je danas na građane da budu disciplinovani i poštuju mere u cilju suzbijanja virusa korona i dodala da se Srbija odlično bori sa teškom epidemiološkom situacijom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Brnabić je odgovarajući na pitanje poslanika Dragana Markovića u vezi epidemije i konstataciju da su građani psihički opterećeni virusom, i da se ne priča dovoljno o drugim temama, rekla da se slaže da je građanima dosta priče o koroni, ali da je važno da se ponašaju odgovorno i poštuju mere.

- To je važno ne samo zbog nas samih već i zdravstvenih radnika koji cele godine naporno rade, da njima olakšamo, a ovi brojevi koje imamo nisu nešto što je bilo neočekivano imajući u vidu situaciju u Evropi i regionu. Mi se odlično borimo i apelujem na ljude, a znam da je svima dosta svega, i da je psihički teško da imaju strpljenja - rekla je premijerka.


Ona je izrazila nadu da je vakcina blizu i da ćemo polako početi da se vraćamo u normalan život.

Na konstataciju Markovića da se govori samo o koroni a ne i o drugim važnim temama poput vojnog naoružanja ili tome da Crvena Zvezda večeras igra, Brnabić je rekla da je večerasnsja utakmica veoma važna i poželela sve najbolje timu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading