KUSTURICA SKRHAN ZBOG SMRTI MARADONE! Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena i često je prolazio kroz teške periode

Autor: blic

Vesti

25.11.2020

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni režiser Emir Kusturica skrhan je bolom zbog odlaska velikog Dijega Armanda Maradone sa kojim je drugovao i o kojem je snimio dokumentarni film.

RepublikaFoto: Tanjug
Emir Kusturica

“Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena i često je prolazio kroz teške periode. Patio se sa drogom, ali je umeo i to da reši tek povremeno, kao što je rešavao najteže situacije u fudbalu. Nažalost, za jedan takav život bila su potrebna dva srca, a ne samo jedno. Biće bržih igrača, biće boljih golgetera, ali ćemo teško gledati fudbalera kojeg ćemo toliko voleti", rekao je za "Blic".

Kusturica je toliko bio fasciniran sjajnim Argentincem da je čak i snimio film o njemu "Dijego Maradona", a pokojni fudbaler nikada nije krio koliko je voleo Srbiju i Kusturicu.

- Emir je moj prijatelj, napravio je odličan film o meni. Bilo mi je lepo kod vas. Moje srce je uz Srbiju, a znam da je i srce cele Argentine uz vašu zemlju i da moj narod gaji snažna osećanja prema vašem - uz širok osmeh poručio je tada Maradona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona

Maradona je pre dve sedmice podvrgnut operaciji subduralnog hematoma na mozgu, nakon što je hospitalizovan zbog anemije i dehidracije. Lekari su intervenciju izveli i najavili da sledi period oporavka.

Nažalost, situacija se, očigledno, naglo pogoršala jer, kako javljaju lokalni mediji - Maradona je izgleda doživeo srčani udar, a brza intervencija lekara nije bila uspešna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading