Vladimir Đukanović opleo po "KOMUNISTIMA": Ponovo se povampiruju aveti crvene kuge, udaraju po našoj Svetoj Crkvi

Autor:

Vesti

23.11.2020

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprovociran neistomišljenika koji su na neadekvatan način komentarisali sveto pričešće u doba korona virusa a gde su se između ostalog dotakli i smrti patrijarha Irineja, Vladimir Đukanović na svojstven način regaovao je na kritike onih sa čijem mišljenjem se ne slaže očigledno nikako, te se porukom oglasio na svom profilu na jednoj društvenoj mreži.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

On je na svom fejsbuk profilu napisao:

- Ponovo se povampiruju aveti crvene kuge. Bezbožnici svih mogućih vrsta, sektaši, satanisti, anarhisti, titoisti... Sve sa jednim ciljem- udariti po našoj Svetoj Crkvi. Udariti na monaštvo, sveštenstvo, na episkope, vređati mrtvog Patrijarha. Tri dana unazad potomci oznaša i udbaša nam govore kako je Sveto Pričešće nezdravo, kako telo i krv Hristova su zarazni. Ne shvataju nesrećnici da je njihov mozak mržnjom zaražen. Potomci onih koji su sa velikim zadovoljstvom palili crkve ili ih u štale pretvarali, oni koji su praznili domaćinima ambare, koji su brijali brade sveštenicima i ubijali vladike i koji su pevali pesme kako protiv Boga ratuju, poveli su po upokojenju Njegove Svetosti Patrijarha Irineja novu bitku protiv verujućeg naroda i naše Svete Crkve. Bitku protiv domaćinske Srbije. Isti ti, koji Crkvu preziru iz dna duše, ne prezaju da komentarišu ko će biti novi Patrijarh, pa čak i predlažu po društvenim mrežama koji im je najbolji. Govore kako će Vučić da izabere Patrijarha, jer kod njih u duši ne postoji Duh Sveti. Oni negiraju Njegovo postojanje, pa samim tim misle da Patrijarha biraju političari. Njima je Crkva uvek bila Centralni komitet, a Broza su držali za Gospoda, pa misle da svi moramo kao i oni da živimo tako obezboženi. Za njih je Sveto Pričešće lizanje kašičice. Ima li veće sramote po njih i veće uvrede koja se čini prema Crkvi i svakom od verujućih ljudi?

Apelujem na državu da zaštiti ljudska prava verujućeg sveta u Srbiji. Nema potrebe za kažnjavanjem unesrećenih i obezboženih koji sve ovo čine, jer oni su već svojim takvim životom kažnjeni. Ipak, ako se ne stane u zaštitu verujućih ljudi, plašim se da ćemo i u Srbiji uskoro morati da branimo svetinje - napisao je Đukanović na fejsbuku

Поново се повампирују авети црвене куге. Безбожници свих могућих врста, секташи, сатанисти, анархисти, титоисти... Све... Posted by Владимир Ђукановић on Monday, 23 November 2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading