Ugostitelji su ugroženi, CarGo Batler je tu da im pomogne

Autor:

Vesti

20.11.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo Batler pokrenuo veliku akciju popusta za restorane radi opstanka ugostitelja i radnih mesta u ovom sektoru

RepublikaFoto: Car Go

Usled drastično manje posećenosti ivelike ugroženosti ugostiteljskih objekata zbog Korona virusa, kompanija CarGo će ugostiteljima pružiti podršku kroz veliku akciju popusta za poručivanje preko CarGo Batler servisa, čime pomaže da se ublaže efekti krize i sačuvaju radna mesta. 

“CarGo je domaći brend i želimo da pružimo podršku ostalim domaćim brendovima i našim ugostiteljima da prebrod ekrizu. Zato smo odlučili da ugostiteljima ponudimo popuste koji još uvek nisu viđeni na tržištu. CarGo platforma je posebna po tome to će profitabilnost ugostitelja bitiznatno veća, a na pomoći u tome zahvaljujemo i partnerima iz Mastercarda”, istakao je direktorkompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić.

On je dodao da CarGo Batler ugostiteljima nudi platformu koju koristi više od million članova druženja CarGo uz posebne, prilagođene cene i popuste.

Foto: Car Go

“Korona virus je doveo do velikih finansijskih gubitaka, ali i do velikih promena u poslovanju na tržištu. Kao što su mnoge grane privrede morale da se prilagode, tako se i ugostitelji sve više prebacuju na online poručivanje i dostavu hrane u domove korisnika, a CarGo Batler je tu da im olakšaovaj proces”, rekao je direktor CarGo.

Guberinić je istakao da finansijska kriza i smanjena potrošnja utiču na prihode države od poreza i da je zato važna podrška CarGo Batlera kao jedi nedomaće platforme za dostavu, čime će zajedno doprineti tome da sav novac ostane u zemlji.

“Platforma je 100% domaćai to želimo da pokažemo u svakom segmentu, zato je i sva naša oprema kupljena kod domaćih proizvođača - od garderobe za batlere, preko kesai pakovanja, pa sve do bicikala”, kažeGuberinić.

Prema njegovim rečima, svaka kriza menja ponašanje potrošača, zbog čega očekuje da će za ugostitelje dostava biti jedan od fokusa i nakon Korone, a da će komoditet dostave za mnoge korisnike postati svakodnevica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading