Nestanak Snježane Zoranović dobio je neočekivan obrt: Dvojnica ometa istragu

Autor: Kurir, Republika

Vesti

19.11.2020

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snježana Zoranović (40) nestala je 7. novembra i od tada joj se gubi svaki trag. Od dana kada je izašla u šetnju za njom se traga, međutim, potragu ometa žena koja neverovatno liči na Snježanu i čije kretanje građani prijavljuju policiji i Civilnoj zaštiti.

RepublikaFoto: printscreen/nestalisrbija.rs
Snježana Zoranović

- Reč je o gotovo identičnoj ženi. Ona ima isti lik, visinu, boju kose i frizuru kao osoba za kojom tragamo. Zanimljivo je i da je odevena u plavu dugu jaknu, farmerke i bele patike, upravo onu garderobu koju je porodica opisala da je Snježana imala na sebi kada je izašla iz kuće.

To nam stvara velike probleme, jer nas građani zovu svaki put kada je vide. Više puta smo po pozivu izlazili na teren, ali se ispostavilo da je reč o potpuno drugoj osobi, nešto starijoj od žene za kojom se traga - rekao je Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije u Čačku.

U proteklih deset dana pripadnici Civilne zaštite su imali više akcija potrage u koje su bili uključeni članovi porodice i građani. Policiji su dostavljeni snimci SOS kamera, sa više lokacija u gradu kako bi se utvrdilo kretanje nestale žene.

 

Snježana, koja je rodom iz Banjaluke, je majka sedmomesečne bebe, a poslednji put je viđena u parku kod autobuske i železničke stanice, u blizini mesta stanovanja. Inače, ona sa suprugom Markom (41) živi u Banjaluci, a u Čačak su došli u posetu njegovim roditeljima.

- U Čačak smo došli jer smo želeli neko vreme da provedemo sa mojim roditeljima, ja trenutno nemam posao, a Snježana je na porodiljskom odsustvu. Pre 10 dana je obukla zimsku jaknu, uzela novčanik, u kome je imala ličnu kartu i izašla da prošeta. Ne mislim da je Snježana želela da me na ovaj način napusti, naročito sada kada imamo bebu.

Pokušao sam da je dobijem na mobilni telefon, ali je nedostupna, policija je pokušala da ga locira, ali bezuspešno. Apelujem na sve ljude, da jave najbližoj stanici policije, ako je bilo gde primete - rekao je Marko Zoranović, Snježanin suprug sa kojim u zajedničkom stanu u Banjaluci živi već 10 godina.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading