Doktorka Jovana Stojković raskrinkala Radeta Panića: Ne želim da budem deo mengelovske prakse

Autor:

Vesti

14.11.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Jovana Stojković razotkrila političke ambicije samozvanog lidera nepriznatog sindikata lekara i farmaceuta Radeta Panića.

RepublikaFoto: twitter.com/Vladimir Stojković
Jovana Stojković

Naime razočarana političkim uverenjima i pravcem kojima se vodi partija "Sindikat lekara i farmaceuta Srbije" a na čijem čelu se nalazi Rade Panić koji je ranije danas dao intervju za tajkunski medij "Direktno" u kome otvoreno optužuje vlast da stanovništvo Srbije koristi kao zamorčiće za ispitivanje još uvek neispitane vakcine protiv korona virusa, te da se krilo o podacima broja obolelih, doktorka Jovana Stojković je odlučila da se iščlani.

Ona je svoju odluku rešila da podeli sa javnosti na svom twitter profilu gde je napisala:

- U slučaju da niste počitali mejl @RadePanic13 @sindikatLFS, a za ostale delove intervjua za @DirektnoRS, se vidimo na sudu - stoji u tvitu

Foto: twitter.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Ona je Sindikatu lekara i farmaceuta Srbije poslala mail u kome doslovce stoji da želi da se iščlani iz političke partije jer ne želi da bude deo mengelevskoj praksi koju oni propagiraju, a očiji mej su se oni oglušili.

Podsetimo da je Rade Panić predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije, dao ekskluzivni intervju za Đilasov portal "Direktno" u kome otvoreno napada vlast i optužuje za brojne nepravilnosti koje su navodno uočene tokom epidemije korona virusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading