PO JUTRU SE DAN POZNAJE? Evo kakvo nas vreme očekuje danas, ali i za vikend! Sledeće nedelje SNEG?!

Autor: Tanjug

Vesti

13.11.2020

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznad većeg dela Srbije danas će biti ujutro i pre podne oblačno, ponegde sa slabom kisom. Na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje u jutarnjim satima mestimicno magla.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Od sredine dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje, najpre na severu i zapadu. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 0 do 6, najvisa dnevna od 10 do 15 stepeni.

I u Beogradu ujutro i pre podne oblačno, povremeno sa slabom kišom. Od sredine dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 6, najviša oko 13 stepeni.


Za dane vikenda meteorolozi prognoziraju jutra mestimično maglovita, danju malo do umereno oblačno, suvo i toplo. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu, a utorak i u ostalim krajevima. U sredu oblačno, hladnije, kišovito, a u višim predelima povremeno sa snegom. U četvrtak prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading