OPREZ! Magla smanjuje vidljivost na putevima širom Srbije, naročito je KRITIČNO u OVIM područjima!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.11.2020

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Mačve, Srema i Bačke vidljivost je zbog magle smanjena na 200 metara, slično je i na prilazima Beogradu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Magla je prisutna i na putevima pored Save, Tise, Tamiša, Dunava i Morave, a smanjuje vidljivost i na prevojima, mostovima i nadvožnjacima zapadne i jugozapadne Srbije, kao i u Leskovačkoj kotlini i grdeličkoj klisuri.

Iz AMS S savetuju vozačima da krenu ranije jer će im zbog magle putovanje biti duže i da budu strpljivi na mestima gde je usporen saobraćaj.

Vozačima se savetuje i da voze na bezbednom odstojanju, izbegavaju preticanja, nagla zaustavljanja i iznenadne promene pravca, kao i da koriste svetla za maglu kada je vidljivost ispod stotinak metara.

 

 

 

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Nema zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, dok kamioni na Horgosu čekaju dva sata, na Batrovcima sat vremana, a na Gradini sat i po.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading