(FOTO) DOKTOR NESTOROVIĆ SPREMA NEŠTO VELIKO: Udružio se sa SRBINOM koga OBOŽAVAMO, PA NAJAVIO OVO

Autor: Republika

Vesti

05.11.2020

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Branimir Nestorović je najavio ozbiljan projekat sa Novakom Đokovićem, s obzirom na to da naš as nema obaveza na terenu do završnog mastersa u Londonu. Sada je idealna prilika da se druže i rade na ideji.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Nestorović je nedavno otišao u penziju, a osim u svojoj privatnoj ordinaciji i lečenju dece, posvetiće se i jednom projektu sa Novakom.

- Već tada sam isplanirao da ću da otvorim ordinaciju, isplanirao sam tri, četiri neka projekta, koja su meni važna. Jedna je sa Novakom sa Teslijancima, i to će dobro da krene. Čekamo da Novak završi turnire - rekao je nedavno Nestorović.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Branimir Nestorović

- Kad se priča o integrativnoj medicini, ona je često stvar podsmeha, ali zaboravlja se ko se njome bavio. Tesla. On je imao onaj čuveni aparat, lečio karcinom krajem 19. veka neverovatnom efikasnošću. Onda mu je aparat zabranjen u Americi a Tesla proglašen za šarlatana - rekao je ze Telegraf Nestorović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading