(VIDEO) TRENUTAK ISTINE - KO ĆE OSVOJITI 100 EVRA?! Republika i Srpski telegraf nagrađuju čitaoce!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro proglašavamo pobednika!

Foto: Republika

Tri video snimka koja su čitaoci Republike i Srpskog telegrafa dostavili našoj redakciji ušla su u uži krug za osvajanje vredne nagrade od 100 evra u okviru megaakcije Republike i Srpskog telegrafa "Pošalji video i bog te video".

Snimak umiljate mace koja uživa u maženju, snimak proslavljenog košarkaša Bobana Marjanovića dok igra tenis, kao i snimak drame u Požeškoj ulici na Banovom brdu u Beogradu kada se zapalio automobil u pokretu imali su najvše pregleda od momenta objavljivanja, a čitaoci koji su nam ih poslali u konkurenciji su da osvoje novac!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pobednika ćemo proglasiti u sredu, 4. novembra, a potom ćemo ga kontaktirati kako bi dogovorili sve detalje oko preuzimanja nagrade.

RepublikaFoto: Republika

IDEMO DALJE

Inače, nagradna igra se nastavlja. Ako ste zabeležili smešan, misteriozan ili jednostavno video za koji smatrate da bi trebalo i drugi da ga vide, možete nam ga poslati na mejl adresu redakcija@republika.rs i tako steći pravo da učestvujete u našoj nagradnoj igri.

Sve propozicije vezane za nagradnu igru možete pronaći na OVOM linku.

#ČekamoTvojVideo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading