OZBILJAN CAR! Održao lekciju humanosti: Nemanja prodaje motor koji najviše voli da pomogne Lani, Minji i Oliveru!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2020

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da dobrih i humanih ljudi još uvek ima na svakom koraku i da su oni zapravo heroji našeg vremena dokazao je Nemanja Ugrešić, diplomirani ekonomista koji se bavi "custom" motorima...

RepublikaFoto: facebook.com/Nemanja Ugrešić
Nemanja Ugrešić

On je odlučio da jedan od svojih unikatnih motora koje sam sređuje i modifikuje proda, a da zarađeni novac ode na račune Lane Jovanović (2019), Minje Matić (2019) i Olivera Pal Gajodija (2019) koji boluju od spinalne mišićne atrofije i potrebna im je novčana pomoć za lečenje. 

Ugrešić je već ranije prodao jedan motor kako bi pomogao Sofiji Makuljević. 

- Za ovo troje dece sam se odlučio jer boluju od iste bolesti kao i mala Sofija, a zašto baš ovaj motor? Zato što ga najviše volim i zato što ne mogu da dopustim da nijedno dete bude bolesno, već treba da odraste i napravi svoj životni izbor - rekao je Nemanja. 

Nemanja je sada pokrenuo jedinstvenu humanitarnu akciju! On prodaje svog "mezimca" 

- Od mene moja ljubav i prvi projekat CX500 za Minju, Lanu i Olivera. Idemo opet. Prodajem moj prvi projekat koji najviše volim za njih troje. Cena 9999 evra (svakome po 3333). Pare na njihove račune, kod mene po ključeve i papire. Garaža mi je dala mnogo kroz motore, tako da će i moji motori deci dati mnogo. Ajmo opet da zagrmimo - pozvao je Nemanja humane ljude da se priključe njegovoj humanitarnoj akciji. 

 

Od mene moja LJUBAV I PRVI PROJEKAT CX500 ZA MINJU, LANU I OLIVERA. Idemo opet. Prodajem moj prvi projekat koji najvise... Posted by Nemanja Ugresic on Петак, 23. октобар 2020.

 

Ovi mališani zaslužuju da žive normalne živote...

A Nemanja Ugrešić je bukvalno održao lekciju humanosti! Bravo za ideju i nek se motor što pre proda... Bar je izvesno da će ga voziti neko ko ima isto tako veliko srce kao i prethodni vlasnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading