DANAS POTOP U SRBIJI, A ONDA TOTALNI OBRT!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2017

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi će se složiti da je vreme u Srbiji neočikavno toplo za ovo doba godine. Meteorolozi kažu da nas čeka i veoma blaga zima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Danas bi trebalo da padne kiša, ali već u subotu se temperatura vraća na prolećnu

Prognoze za naredne dane su u skladu sa najavama stručnjaka. 

Danas će, kako najavlje RHMZ biti umereno i potpuno oblačno vreme , posle čega će se mestimično javiti slaba kiša, a na visokim planinama uveče i slab sneg.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 9 C, najviša od 12 do 16 C. Uveče i u toku noći postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Najniža temperatura oko 9 C, najviša dnevna oko 14 C. Uveče postepeno razvedravanje, a u drugom delu noći u nižim delovima grada magla.

Dakle, za danas je najavljen pravi jesenji dan, ali, već sutra, odnosno u subotu se temperatura vraća na staro.

Prema prognozi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 10. novembra, meteorolozi za subotu ujutru prognoziraju mestimičnu maglu ili nisku oblačnost, koja će se na jugu i istoku zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano sa temperaturom iznad proseka, a od utorka promenljivo, u većini mesta suvo, samo na jugu i zapadu ponegde sa slabom kišom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading