MAGLOVITO JUTRO, OBLAČAN DAN: Evo kakvo vreme očekuje Srbiju!

Autor: Tanjug

Vesti

24.10.2020

05:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji ujutru i pre podne biti umereno oblačno i u većini mesta suvo, a na jugu i jugoistoku sa dužim sunčanim intervalima.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

Ujutru i pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima jače naoblačenje mestimično sa kišom.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 2 stepena na istoku i jugoistoku do 12 stepeni, a najvisa dnevna od 17 do 21 stepen.

Jutro će biti hladno, na jugu i jugoistoku ponegde sa slabim prizemnim mrazem i maglom. U Beogradu ujutru i pre podne umereno oblačno i suvo, od sredine dana oblačno, povremeno sa kišom.

Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura oko 12 stepeni, a najviša dnevna oko 19. U nedelju će biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom.

U ponedeljak ujutru i pre podne razvedravanje, pa se u ponedeljak tokom dana i u utorak očekuje pretežno sunčano i toplo. U sredu prolazno naoblačenje mestimično sa kišom i malo hladnije.

Od četvrtka umereno oblačno, uglavnom suvo, sa temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading