Svetsko priznanje iz marketinga stiglo u Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

02.11.2017

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubici Vukčević iz Direct Media dodeljna prestižna nagrada IAA Inspire Award – Young Leader na globalnom nivou.

RepublikaFoto: Promo foto
Ljubica Vukčević

Na svečanoj dodeli nagrada oglašivačke asocijacije na globanom nivou (International Advertising Association - IAA) koja je ove godine održana u Bukureštu, prestižno priznanje Inspire Award Young Leader na globalnom nivou dodeljeno je Ljubici Vukčević iz Direct Media sistema. Priznanje se dodeljuje zaslužnim pojedincima koji su svojim radom doprineli radu IAA.

Kako se navodi u obrazloženju priznanja, Ljubica je svojim radom značajno unapredila rad podmlatka asocijacije, sekcije Mladi Profesionalci u Srbiji. Ljubica Vukčević je u sekciji od njenog osnivanja i veoma je uspešna u svom poslu, na poziciji Insight Analyst u Direct Media sistemu. Na ovom konkursu, kako procedura nalaže, kandidovale su je kolege iz asocijacije, a odluku o nagradi doneo je žiri sastavljen od renomiranih svetskih stručnjaka iz oblasti marketinga.

RepublikaFoto: Promo foto
Dodela prestižne nagrade Ljubici

Dokaz da mladi profesionalci u Srbiji postižu zapažene rezultate na svetskom nivou je činjenica da se ova nagrada po drugi put dodeljuje nekome iz Srbije. Pre dve godine, IAA Inspire Award je u Londonu uručena Đorđu Jankoviću, takođe članu Mladih profesionalaca. Ova sekcija funkcioniše u okviru IAA Srbija i okuplja mlade ljude koji imaju do pet godina iskustva rada u struci, odnosno one koji su na poslednjoj godini studiranja fakulteta na kojima sa izučavaju komunikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading