"Čovek iz Novog Pazara vidi da ćete pomreti": Prepadali ih vradžbinama, pa im za "skidanje crne magije" uzeli pola miliona evra!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

06.10.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavljani Heika (24), Adnan (46) i Semira H. (46) tri godine zastrašivali su dve osobe da će im članovi porodice umreti, ako papreno ne plate "skidanje" navodno bačenih čini.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Od 2017. godine donedavno, kada su procesuirani, uspeli su da na taj način uzmu oko pola miliona evra, koje su oštećene uglavnom pozajmljivale od rodbine.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da su osumnjičeni oštećene godinama ubeđivali da im je na porodicu “bačena” crna magija i da mogu, uz pomoć “nekog čoveka iz Novog Pazara” da im pomognu da skinu crnu magiju.

- Zaplašivali su ih, govorili da im ovaj iz Novog Pazara predviđa smrt članova njihove porodice, za šta su one davale novac i pozajmljivale od rodbine da plate - kazao je sagovornik iz UP.

 

Ovakve stvari nisu naivne

Posted by Republika on Субота, 03. октобар 2020.

 

Iz te institucije pre dva dana zvanično je saopšteno da su H. S., A. H. i S. H. osumnjičeni da su, kao saizvršioci, prevarili dve osobe za oko pola miliona evra, nudeći im usluge skidanja “crne magije”.

Pojasnili su da su protiv njih podneli krivičnu prijavu zbog krivičnog dela prevara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sumnjiče ih da su od 2017. do 2020. godine u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica doveli i održavali u zabludu dva oštećena lica:

- Te naveli jednu od oštećenih da plati novčani iznos od 57.000 američkih dolara i drugu između 430.000 i 500.000 evra, za navodne usluge skidanja "crne magije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading