Fakultet društvenih nauka dobio sedam akreditacija

Autor: Republika

Vesti

01.10.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fakultet društvenih nauka je izazvao veliku pažnju studenata i javnosti zbog atraktivnih studijskih programa i savremenog, inovativnog pristupa obrazovanju.

Foto: FDN
Foto: Ilustracija

Fakultet je dobio početnu akreditaciju, dozvolu za rad i akreditaciju nauke u maju i julu i sada je dobijanjem pet akreditacija završio kompletan proces akreditacije. Dobijanjem akreditacije ustanove, akreditacije studijskih programa osnovnih akademskih studija Ekonomije i Digitalnih medija i komunikacija, kao i master akademskih studija Ekonomije i Digitalnih medija i komunikacija Fakultet vrši upis studenata za školsku godinu 2020/21.

Zbog velikog interesovanja studenata za Fakultet društvenih nauka novom akreditacijom je povećan broj mesta za upis na studijske programe, ali je on i dalje ograničen i neophodno je da se što pre prijavite ukoliko želite da obezbedite mesto za sebe.

Najatraktivniji i najpopularniji studijski programi dostupni u Srbiji, a koje realizuje Fakultet društvenih nauka, na osnovnim akademskim studijama su: Digitalni mediji i komunikacije, Poslovna ekonomija, Internet i digitalni marketing. Takođe, postoje i master akademske studije na kojima se realizuju: Međunarodno poslovanje, Marketing i mediji, Digitalni mediji i komunikacije.

FDN ispunjava najviše standarde opremljenosti i potpuno je osposobljen za školovanje tokom pandemije izazvane epidemijom COVID-19.

Fakultet društvenih nauka raspolaže prostranim amfiteatrom, savremenim slušaonicama za nastavu i vežbe, bogatom bibliotekom i kabinetima sa informaciono-komunikacionom tehnologijom vrhunskog kvaliteta, a nalazi se na Novom Beogradu, na samom početku Bulevara umetnosti.

Fakultet je pripremljen da pruži najbolje obrazovanje u uslovima pandemije izazvane virusom COVID-19 i omogući vam da korišćenjem informaciono-komunikacionih tehnologija budete u prilici da dobijete sav neophodan materijal za kvalitetno učenje, da video konsultacijama budete u prilici da komunicirate sa profesorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading