(VIDEO) KAD BABA PLAČE, MANJE ĆE DA PIŠKI! Znate li koji srpski doktor je ovo izgovorio uživo na TV?!

Autor: Republika

Vesti

30.09.2020

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedijatar i pulmolog Branimir Nestorović gostovao je nedavno na javno servisu u emisiji koja je posvećena razbijanju mitova o zdravlju i lečenju i tom prilikom ponovo u svom stilu šokirao gledaoce.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Ordinacija - Zvanični kanal
Iscečak iz emisije koji je komentarisao doktor Nestorović

Naime, u delu emisije koji se odnosi na zablude o lečenju plućnih bolesti, kao jedna od zabluda navedeno je i to da navodno bebama jačaju pluća kada dugo plaču.

- To je kao ono, kad baba plače, manje će da piški - kao iz topa ispalio je Nestorović.

To, međutim, nije jedina šokantna izjava stručnjaka u emisiji, pa je tako na pitanje šta to smeta dečijim plućima, doktor objasnio:

 

 

 

- Postali smo suviše čisti. Sad se svi kupaju 10 puta dnevno, koriste neke sapune, koji ubijaju bakterije, i dobre i loše. Jako mnogo antibiotika, jako mnogo hrane koja nije baš sasvim ok, koja je puna hormona... Moglo bi se reći da mi plaćamo ceh civilizacije, mobilnih telefona, mikrotalasa, zračenja, čuda... - naveo je između ostalog doktor Nestorović.

Pogledajte video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

30.09.2020 09:10

Baba plače ili beba?