Kon rešio da presavije tabak! Tužiće glumca zato što ga poredi sa Mengeleom

Autor:

Vesti

28.09.2020

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Kriznog štaba Predrag Kon najavio je danas da će tužiti glumca Slobodana Ćustića zbog toga što ga je u jednom intervjuu nazvao "doktorom Mengeleom".

RepublikaFoto: Tanjug
Predrag Kon

Kon je tužbu protiv Ćustića najavio na društvenoj mreži Fejsbuk gde je napisao da poređenje sa najvećim nacističkim zločincem zaslužuje prezir, ali i tužbu:

- Slobodane Ćustiću: Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijem nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu - napisao je Kon.

 

 

 

Podestimo, Slobodan Ćustić je u nedavnom intervjuu novinaru obrazlagao zašto Predraga Kona poredi sa Mengeleom:

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Slobodan Ćustić

- Zbog njegovog stava prema zdravlju i opstanku srpskog naroda, kao i svih građana Republike Srbije. Mengele je otvoreno izjavljivao čime se bavi, radio eksperimente na logorašima, a Predrag Kon kao nečiji izaslanik, izjavljuje gomilu stvari koje su veoma lako proverljive, i dokazano da su neistine. Njegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente – rekao je Ćustić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuki

29.09.2020 09:01

Slobodan Ćustić... nekad je bio glumac i čovek, a sada samo glumac.