Jedino domaće, a vrhunskog kvaliteta - gorivo pančevačke rafinerije

Autor:

Vesti

24.09.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redovno servisiranje i briga o našem četvorotočkašu, neki su od glavnih preduslova za njegov dug vek trajanja. Ipak, ono što nikako ne bismo smeli da zaboravimo jeste svakako i kvalitet goriva koje mu sipamo. Baš kao što ljudsko telo, iako redovno vežbamo, najbolje funkcioniše ako u njega unosimo zdrave namirnice, tako i našim automobilima uvek treba da obezbedimo kvalitetno gorivo.

RepublikaFoto: NIS
Foto: Ilustracija

Jedno od takvih možemo pronaći na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, budući da ova kompanija konstantno vrši monitoring kvaliteta jedinog domaćeg goriva dostupnog na našem tržištu, koje se proizvodi u Rafineriji nafte u Pančevu.


Opšte je poznato da NIS kontinuirano ulaže u modernizaciju proizvodnih procesa u pančevačkoj rafineriji, što obezbeđuje da njihovo gorivo bude vrhunskog kvaliteta. O tome svedoče brojni sprovedeni projekti među kojima je i Duboka prerada, investicija vredna više od 300 miliona evra, čije će puštanje u rad omogućiti proizvodnju još veće količine najkvalitetnijih derivata, i to dizela, benzina i TNG-a, ali i početak domaće proizvodnje koksa, koji se do sada uvozio u našu zemlju.
Foto: NIS
Foto: Ilustracija

NIS-ove laboratorije, u kojima radi visokokvalifikovan i iskusan inženjerski kadar, koji prati, uvodi i razvija metode ispitivanja u skladu sa evropskim i svetskim zahtevima zadužene su za proveru kvaliteta goriva tokom celog proizvodnog procesa. Pre konačne isporuke, NIS-ovi stručnjaci vrše i finalna laboratorijska ispitivanja  radi provere koja imaju za cilj obezbeđenje kvaliteta goriva prilikom transporta, od rafinerije do benzinskih stanica, u cilju sprečavanja eventualne degradacije kvaliteta tokom isporuke.

Na taj način potrošačima se garantuje domaće gorivo nepromenjenog, vrhunskog kvaliteta. O kvalitetu NIS-ovog goriva svedoče upravo zadovoljni potrošači, njih više od milion, a „Sa nama na putu“ program lojalnosti kompanije NIS ima najveći broj članova u našoj zemlji.
Natočite gorivo na nekoj od NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica i postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika domaćeg goriva!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading