Goran Ješić i Antonela Riha RAZVALILI licemernog Đilasa: "Ovo saopštenje?" "Zar nije politika ove stranke bila pomirenje sa Albancima?"

Autor:

Vesti

23.09.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekonomski sporazum koji je potpisan u Vašingtonu između Beograda i Prištine a u kome između ostalog stoji i izgradnja puteva i pruga koji će povezivati Srbiju sa Evropam a ujedno i Albanojom već danima unazad predet je udara kritičara po društvenim mrežama a među kojima prednjači naravno Dragan Đilas i njegova Stranka slobode i pravde.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ne zna gde bije - Dragan Đilas

Oni su se kvazi saopštenjem preko svog zvaničnog profila snebivali time, što će taj projekat koštati 3,7 milijardi dolara zanerujući činjenicu da je samo most na Adi koji je izgradio (doduše ne do kraja)Dragan Đilas dok je bio gradonačelnik Beograda koštao čitavih 460 miliona evra!

Na takvu smešnu kritiku reagovali su mnogi a posebno su se izdvojili, nekadašnji saborac Dragana Đilasa, Goran Ješić i novinarka Antonela Riha koji su se smejali licemerstvu koje plasiraju Dragan Đilas i njegova stranka.

Prvo se oglasio Ješić koji je napisao: "Jao majko mila, pa ovo stvarno saopštenje".

Izgleda da je Ješić u prvi mah mislio da je sprdnja dok se Đilasova stranka nije zvanično izjasnila

Foto: twitter.com/printscreen
Ješićev komentar na budalaštinu

A potom stigao je i komentar od novinarke Antonele koja je podsetila na rana zalaganja Đilasa ali izgleda da više ne misli tako: "Da li se samo ja sećam da je politika ove stranke bila pomirenje sa Albancima i ekonomsko jačanje nakon koga ćemo svi živeti u ljubavi i harmoniji", upitala je novinarka

Foto: twitter.com/printscreen
Antonelina reakcija na budalaštinu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading