REPUBLIKA OTKRIVA: Smenjen načelnik policije u Novom Sadu, evo ko će ga zameniti!

Autor: Republika

Vesti

21.09.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Šušnjić, načelnik policijske uprave u Novom Sadu, smenjen je sa funkcije zbog propusta u istrazi mučkog prebijanja Miljana Mandića i bekstva batinaša Ivana Kontića, otkriva Republika.

Foto: MUP Srbije
Slobodan Malešić

Na njegovo mesto doći će Slobodan Malešić, iskusni profesionalac koji je na ovo mesto postavljen kako bi se otklonili propusti koji su do sada učinjeni.

Malešić je rođen 29. jula 1976. godine u Prijepolju, a na Policijskoj akademiji u Beogradu diplomirao je 1999. godine.

Radni odnos u MUP Srbije zasnovao je 1995. a u Upravi saobraćajne policije je proveo osam godina, gde je dogurao do zamenika načelnika Uprave saobraćajne policije MUP Srbije.

Kad je sadašnji v. d. direktor policije Vladimir Rebić 2014. postavljen za načelnika Uprave saobraćajne policije, Malešić je imenovan za njegovog zamenika.

Marta 2016. odlukom Rebića Malešić je postavljen za načelnika PU Kragujevac kako bi unapredio bezbednost u tom gradu. Sada ga gotovo istovetan zadatak čeka i u Novom Sadu.

Inače, Malešić je sredinom prošle godine unapređen u čin generala policije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading