U SRBIJI OD SUTRA MEĐUNARODNA AKCIJA POJAČANE KONTROLE! Pažljivo vozite!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.09.2020

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će prijatne dnevne temperature i povoljni uslovi vožnje i danas će pratiti vozače.

RepublikaFoto: Tanjug/D. ANIČIĆ


Intenzivniji saobraćaj mogu očekivati tokom popodneva i večeri zbog čega može dolaziti i do zadržavanja naročito na deonicama na kojima se izvode radovi poput deonice Umčari - Vrčin, gde se saobraćaj odvija u izmenjenom režmu. Do usporenije vožnje može doći i na auto - putu Miloš Veliki, gde se takođe očekuje veći broj vozila, saopštio je AMSS.

U okviru međunarodne akcije zemalja članica evropske mreže saobraćajnih policija "ROADPOL - DANI BEZBEDNOSTI", u Srbiji će od sutra sprovesti akcija pojačane kontrole brzine, alkoholisanosti i korišćenja sigurnosnog pojasa.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije": na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.


Prema informacijama Uprave granične Policije RS - dobijenim u 05:15časova nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Građani Srbije koji od petka nakon 18 časova uđu u zemlju, biće pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni će pri prelasku granice dobijaju zdravstveno upozorenje, u kome će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni da ispune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading