JYSK predstavio novi trend: Mistična i elegantna – za mnoge ona je apsolutna kraljica

Autor:

Vesti

18.09.2020

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna boja se oduvek vezuje za misteriju, ali i sofisticiranost, glamur i luksuz. To je boja autoriteta i moći, emotivne stabilnosti i sigurnosti. Budi veoma jake emocije.

RepublikaFoto: Jysk

Ona podstiče samopouzdanje i daje snagu. Upravo zato ovu boju sve češće možemo videti na komadima nameštaja ili detaljima pri opremanju domova, ali i poslovnih prostora. Svojim jednostavnošću ona jednostavno asocira na prestiž!

S druge strane, to je boja autentičnosti i bunta, boja tamne noći i mističnih destinacija.

Potrebna je samo doza hrabrosti i crna može odlično izgledati i u velikom i u manjem prostoru. Pažljivim odabirom detalja postići ćete dubinu ali i dati definiciju svakom prostoru. Nikako je ne bi trebalo izbegavati pri dekorisanju, jer izvrsno može poslužiti za isticanje detalja, a vaš prostor će izgledati moderno i stilizovano.

Spavaća soba je savršeno mesto za kombinaciju crne sa pastelnim bojama. Crnu, kao sinonim za eleganciju najbolje je kombinovati sa svetlim tonovima poput bele, svetlo sive ili roze... Uz to kad još dodate komad nameštaja od svetlog drveta ili zlatne detalje, onda će to biti pun pogodak.

Opuštajuća zelena u kontrastu s mirnom i dubokom crnom kombinacija je koju ćete često videti. To je siguran spoj sa kojim ne možete pogrešiti ukoliko želite da kreirate harmoniju i ravnotežu u svom kutku za opuštanje nakon napornog dana.

Foto: Jysk

Ukoliko ste pak u nedoumici, spoj boje drveta i crne je kombinacija za sva vremena, koja vam ostavlja dovoljno prostora da istaknete svoju kreativnost i istaknete sve one prirodne i pletene detalje uz puno biljaka i cveća.

Za više informacija o najnovijoj JYSK kolekciji pronađite na www.jysk.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading