Preuzmite Drive.Go mobilnu aplikaciju i platite gorivo bez odlaska na kasu

Autor:

Vesti

16.09.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste već otkrili sve prednosti Drive.Go mobilne aplikacije? Ova inovativna usluga, koja nam dolazi iz kompanije NIS, pruža vam mogućnost da na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama platite gorivo bez odlaska na kasu – brzo, jednostavno i sigurno! Na taj način ćete mnogo lakše i bezbednije završiti još jednu u nizu svakodnevnih obaveza i uštedeti svoje vreme.

RepublikaFoto: Kompanija NIS

Kako biste koristili ovu uslugu kompanije NIS, potrebno je da sa Google Play ili Apple Store-a preuzmete Drive.Go aplikaciju. Prilikom registracije unesite broj bankovne kartice kojom želite da obavljate plaćanje. Ukoliko želite da dopunite rezervoar na nekoj od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica sve što treba da uradite jeste da pokrenete aplikaciju i skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu. Sve to možete da uradite iz svog automobila. Nakon što natočite potrebnu količinu goriva klikom na dugme Plati u aplikaciji proces točenja i kupovine je završen.

Registracijom "Sa nama na putu" kartice lojalnosti u Drive.Go aplikaciji sakupljate bonus poene prilikom svake kupovine goriva na maloprodajnoj mreži NIS-a.

Foto: Kompanija NIS

Kompletan spisak NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica na kojima je usluga dostupna, kao i sve dodatne informacije možete pronaći na sajtovima www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs ili  besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888.

Iskoristite sve prednosti inovativne usluge kompanije NIS i uštedite svoje vreme!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading